Zasebnost

Kdo smo

Smo podjetje ARH VISUALS, foto in video produkcija ter svetovanje in trgovina, Tatjana Arh s.p.

Naslov naše spletne strani je: https://arhphototeam.com.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj?

Statistika

Google Analytics
Na spletni strani uporabljamo servis Google Analytics za vodenje statistike obiska.

Komentarji

V kolikor na našem blogu objavite komentar, spletna stran shrani in javno prikaže vaše ime in priimek (v kolikor ga podate), fotografijo (Gravatar) ter sporočilo, ki ste ga napisali.

S kom delimo vaše podatke

Spletna stran deli vaše podatke o obisku samo s servisom Google Analytics. arhphototeam.com ne deli nobenih drugih podatkov s tretjo osebo.

Kako varujemo vaše podatke

Podatki o obisku so hranjeni na varnem strežniku, pri gostitelju neoserv.si. Prav tako celotna spletna stran deluje preko SSL certifikata, kar omogoča varno povezavo med končnimi uporabniki in strežnikom.

Vdelana vsebina z drugih spletnih strani

Nekatere podstrani vsebujejo vdelano vsebino (npr. YouTube video posnetke). Ta vsebina deluje in je predstavljena točno tako, kot da bi obiskovali spletno stran njenega porekla. Te spletne strani morda beležijo podatke o obiskovalcih spletne strani arhphototeam.com in njenih podstrani (piškotki in sledenje vaše interakcije z vsebino). Vsi podatki, zabeleženi s strani ponudnikov omenjenih vsebin, se ne hranijo na strežniku te spletne strani. Posledično, mi teh podatkov ne beležimo, pregledujemo ali obdelujemo.

 

Kontaktne informacije

 

Kontaktirate nas lahko preko kontaktnega obrazca: https://arhphototeam.com/kontakt

Na e-pošto: ales@arhphototeam.com