Krasna ekipa, profesionalna, prilagodljiva ter učinkovita. Sigurno bomo še sodelovali.

Ela Molek

Če razmišljate o fotografiranju psa, vas zagotovo skrbi, ali bo pes zdržal pri miru. Tudi nas je z našim čivavčkom, a strah je odveč, saj se mu ekipa res tako posveti in animira, da je vse skupaj prav veselje opazovati, celotno doživetje pa je sproščeno in prijetno tudi za psa. Fotografije so čudovite, dobila sva jih izjemno hitro, prav tako pa so odzivni in pripravljeni na vse ideje. Močno priporočam!

Matej Arh

Fotografiranje je potekalo v simpatičnem foto studiu, ki ga je fotograf pripravil glede na moje želje (barva stene, vzorec laminata, okraski, itd.). Kužka sta na začetku potrebovala nekaj časa, da sta studio spoznala, potem pa je vse potekalo brez težav. Fotograf je bil profesionalen in nadvse potrpežlji, saj je ugodil vsem mojim ”odštekanim” idejam ?. Fotografiranje je potekalo toliko časa, dokler kužka nista bila ujeta v ”pravem momentu” oziroma dokler s slikami nisem bila popolnoma zadovoljna. Več kot priporočam fotografiranje psov pri ArhPhotoTeam. Mi se zagotovo še vidimo. ?

Monika Ribič

Vaša storitev je čista desetka. Moj poklon.

Aleš Kotnik

… Od samega začetka sem sodelovala s Patrikom, saj je on tisti, ki je specializiran za fotografiranje psov. Na dan termina sva s Pippi prišli v njihov studio, tam so naju toplo sprejeli in dali Pippi nekaj časa, da se je privadila na okolje. Veselo je tekala po dvorišču, kar sama od sebe je nato zavila v studio in ga malo raziskala. Ker je veselo mahala z repkom in bila vidno sproščena, je prejela še zadnje lepotne popravke in se znašla pred objektivom. Čeprav je bila fotografirana prvič, je to počela, kot da bi bila najbolj izkušen foto model. Glavo je obračala levo in desno, spreminjala je položaj telesa in prav pozorno poslušala vsa Patrikova navodila. Pippi se je znašla v središču pozornosti in prav zablestela, prijale pa so ji tudi vse pohvale, tako da sva domov odšli z nasmejanim obrazom in mahajočim repom.

Že naslednji dan sem na e-pošto prejela povezavo do nastalih fotografij, kjer sem jih s težavo izbrala le 12, saj so bile vse čudovite. Dva dni kasneje sem v digitalni obliki prejela dokončno urejene fotografije…

Barbara Šut

Zahvaljujoč Patriku in ekipi ArhPhotoTeam, imava s partnerjem čudovit spomin na najini psički. Odločila sva se za fotografiranje na prostem, v naravi. Patrik je bil s psičkama, ki fotografiranja in sedenja na miru nista vajini, izredno potrpežljiv. Prav tako je bil zelo razumevajoč glede lokacij kjer sva želela fotografiranje. Komunikacija hitra, tudi fotografije so bile obdelane hitro in kvalitetno. Zelo priporočam!

Katja Žvan