Več o nas

Podjetje ArhPhotoTeam sestavljava oče Aleš in sin Patrik. S fotografiranjem se ukvarjava 6 let in si življenja brez fotoaparata v roki sploh ne moreva več zamišljati. Najina zgodba se je začela z nakupom novega in zmogljivejšega fotoaparata, katerega sva potrebovala za fotografiranje plesnih tekmovanj, saj sva tako Patrik kot moja sestra Evelin Rock’n’Roll plesalca. Iz ljubiteljskega fotografiranja pa se je najina zgodba razvila v profesionalno pot.

Najina posebnost je ta, da sva se specializirala vsak na  svojem področju, s čimer lahko pokrivava različne stile fotografiranja. Aleš uživam v fotografiranju narave, divjih živali, rojstnodnevnih zabav, obletnic.  Patrikovo najljubše področje pa je fotografiranje psov ter snemanje. V vseh letih sem svoje znanje nadgradil, izpopolnil in se specializiral na tem področju in v tem neizmerno uživam, kajti psi mi vedno znova predstavljajo velik izziv in mi s svojimi prisrčnostmi vsak dan prinesejo nove izkušnje.

Najina skupna strast pa je fotografiranje Rock’n’Roll tekmovanj ter plesnih parov v studiu in na plesnem parketu. Poleg fotografiranja pa plesna tekmovanja tudi posnameva in posnetek pripraviva za trajen spomin na ta dogodek.

Vsak dan, ki ga preživiva s fotoaparatom v roki, je za naju poseben, nenadomestljiv, nepozaben in naju iz dneva v dan bogati in osrečuje.   

Če želite o nama izvedeti več, Vas vabimo, da si podrobnosti preberete v najinih osebnih predstavitvah.

 

 

ALEŠ ARH

PATRIK ARH

o nas, o podjetju, o ArhPhotoTeam,
o nas, o podjetju, o ArhPhotoTeam,
Preberite več o Alešu
Preberite več o Patriku